Primer partit del Farnborough a Sant Cugat


  • Comparteix:

L'equip de bàsquet masculí del Farnborough College anglès cau a la pista del Col·legi Europa en el primer dels partits amistosos que disputarà a Sant Cugat al llarg d'aquesta setmana. Els visitants formen part d'una expedició de 96 anglesos de visita al nostre país i que jugaran a Sant Cugat contra l'Europa, la UESC i el Club Rugby SC.

El pavelló del Col·legi Europa ha estat l'escenari d'aquesta primera presa de contacte entre els jugadors del Farnborough i els equips de Sant Cugat. L'equip de bàsquet masculí anglès ha caigut derrotat en aquest primer partit contra els santcugatencs, en un partit amistós on el resultat era el menys important. Els jugadors del Farnborough, Josh i Dan, han explicat la importància de l'esport com a nexe d'unió entre persones de diferents països.

Josh i Dan

L'objectiu és enfortir la comunicació a través de l'esport.



Fins dimecres, els equips masculins i femenins de futbol, bàsquet i rugbi del Farnborough jugaran partits amistosos contra equips de Sant Cugat com la UESC, l'Europa i el Club Rugbi Sant Cugat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.