Jordi Bargalló presenta el seu llibre 'Otro Baloncesto' de forma oficial


  • Comparteix:

Imatge de l'acte de presentació del llibre 'Otro Baloncesto' de Jordi Bargalló

Imatge de l'acte de presentació del llibre 'Otro Baloncesto' de Jordi Bargalló

El director tècnic del Club Bàsquet Mira-sol, Jordi Bargalló, ha presentat de forma oficial el seu llibre 'Otro Baloncesto'. En aquesta obra Bargalló explica la seva experiència durant els 30 anys d'entrenador. L'acte de presentació, celebrat al pav-1 de la rambla del Celler, ha comptat amb la presència de 80 persones, entre elles el president del Club Bàsquet Mira-sol, Quique Aranda, i el president de la Unió Esportiva Sant Cugat, Valentí Feixas. Recorda l'entrevista al programa Vermells-i-negres de Cugat tv

Jordi Bargalló s'ha endut una grata sorpresa en veure l'acte que la UESC i el Club Bàsquet Mira-sol han organitzat per presentar de forma oficial el seu llibre 'Otro Baloncesto'. Un llibre que parla de l'experiència del director tècnic del conjunt mirasolenc durant els 30 anys que ha estat a les banquetes dirigint equips de bàsquet. Bargalló ha explicat que aquesta iniciativa sorgeix com a projecte d'ordenar les diferents idees que té al cap. A més, creu que el llibre pot servir com a eina per entrenadors joves, amb qui ha treballat. El director tècnic del Club Bàsquet Mira-sol i autor del llibre 'Otro Baloncesto', Jordi Bargalló, agraeix la sorpresa i explica què pot aportar el llibre.

Jordi Bargalló

Si els hi agrada l'esport o l'educació, les idees es poden aplicar a diferents contexts. He estat a la UESC i ara al Mira-sol, espero que en un futur col·laborin tots dos. Molt content.




En l'acte hi ha estat present també el president del CB Mira-sol, Quique Aranda. Aranda creu que per al club és un motiu d'orgull que Bargalló escrigui un llibre.

Quique Aranda

És un privilegi i una sort tenir-lo al club i el fet que no només els del club puguin viure de la seva experiència. Com a club és un privilegi.




A més d'Aranda, l'acte de presentació, celebrat al pav-1 de la rambla del Celler, ha reunit 80 persones, entre les que hi havia el president de la UESC, Valentí Feixas, i diversos jugadors que han estat a les ordres de Bargalló.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.