Salamero pot amb el desert del Marrroc


  • Comparteix:

Imatge de la Titan Desert

Imatge de la Titan Desert

El santcugatenc Javier Salamero finalitza dinovè a la Titan Desert, la cursa amb bicicleta pel desert del Marroc. Els altres tres santcugatencs han quedat entre els cent primers classificats.

Un santcugatenc ha fet història a la Titan Desert quedant dinovè d'un total de 155 participants. Javier Salamero ha demostrat la seva valentia amb la bicicleta al desert del Marroc. Els altres tres santcugatencs s'han classificat entre els cent primers. Un d'aquests és Jordi Alonso que ha finalitzat en 98a posició. Alonso ha disputat aquesta cursa per segon any consecutiu. Escoltem Alonso.

Jordi Alonso

La navegació és bàsica en aquesta cursa.







Xavier Clavell i José Campillo també han gaudit d'aquesta cursa. El guanyador Israel Nuñez ha invertit un total de 19 hores, 10 minuts i 30 segons. En aquesta edició també han participat ex ciclistes professionals com Melcior Mauri, Abraham Olano o Peio Ruiz Cabestany.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.