Sant Cugat tanca la Volta 2009


  • Comparteix:

El ciclista murcià Alejandro Valverde, del Caisse d'Epargne, es corona campió de la 89a edició de la Volta a Catalunya amb sortida des del CAR de Sant Cugat. Els ciclistes han recorregut un quilòmetre per territori santcugatenc, passant per la Ronda Nord i agafant la Carretera de Cerdanyola, per completar els 110 quilòmetres d'etapa amb arribada al Circuit de Montmeló.

El públic que ha presenciat la sortida ha pogut veure com Alejandro Valverde obsequiava al CAR amb un mallot signat i dedicat al Centre d'Alt Rendiment.

Pel que fa a la cursa, la darrera etapa de la Volta a Catalunya no ha deixat sorpreses, ja que Valverde ha mantingut els 15 segons d'avantatge que tenia sobre l'irlandès Daniel Martin, del Garmin-Slipsteam, i els 22 segons sobre el basc de l'Astana, Haimar Zubeldia, coronant-se així campió de la Volta.

Tot i els diversos intents d'escapada, l'equip d'Alejandro Valverde, el Caisse d'Epargne, ha controlat en tot moment la carrera. Com era de preveure l'etapa s'ha decidit a l'sprint, amb la victòria del neozelandès Greg Henderson, del Columbia High Road, amb un temps de 2 hores 26 minuts 51 segons.

Amb aquesta victòria, Alejandro Valverde aconsegueix el primer títol important de la temporada i ja està pensant en el proper Tour de França, que també passarà per Sant Cugat el dia 10 de juliol.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.