Els triatletes de la Unió Ciclista Sant Cugat segueixen creixent


  • Comparteix:

Els triatletes del CMSC segueixen treballant dur

Els triatletes del CMSC segueixen treballant dur

Els triatletes de la Unió Ciclista Sant Cugat segueixen treballant per fer-se un lloc a l'escena del triatló català i estatal. La secció ja pensa en la propera temporada on disputaran el triatló d'Alemanya, el més destacat del calendari.

Durant tot l'any la secció de triatletes de la Unió Ciclista ha disputat nombroses proves, entre les quals destaquen el campionat de Catalunya de mitja distància i de distància olímpica, l'Estatal de llarga distància i la darrera a Barcelona. El triatló Garmin Barcelona ha servit per posar punt i final a la temporada amb uns bons resultats. Dos triatletes de l'entitat santcugatenca s'han situat entre els 115 primers participants. Un d'aquests triatletes i alhora coordinador de la secció, Manel Monteys, valora la temporada.


Manel Monteys

Tot el que no siguin temps absoluts no té massa repercussió, però per nosaltres és important quedar entre el 10 per cent que queda en els primers llocs.





La propera temporada els santcugatencs tenen la triatló d'Alemanya, la prova més destacada del calendari.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.