Ramon Martos és oficialment candidat a la presidència de la Federació Catalana de Ciclisme


Temes relacionats

Ramon Martos ja té la meitat dels avals per a la candidatura a la presidència de la federació catalana de ciclisme (22/nov/11)


  • Comparteix:

El santcugatenc Ramon Martos candidat a la presidència de la Federació Catalana de Ciclisme

El santcugatenc Ramon Martos candidat a la presidència de la Federació Catalana de Ciclisme

El santcugatenc Ramon Martos s'ha convertit oficialment en candidat a la presidència de la Federació Catalana de Ciclisme després de reunir 56 avals. Ara, des del segon dissabte de desembre al tercer, dia de les eleccions, l'expresident de la Unió Ciclista Sant Cugat (UCSC) intentarà aconseguir el suport dels 502 clubs que tenen dret a vot. L'altre candidat és Josep Bochaca.

Recta final per conèixer el nou president de la Federació Catalana de Ciclisme després de la dimissió de l'expresidenta, Carme Mas. El santcugatenc Ramon Martos i Josep Bochaca són els dos candidats que intentaran fer-se amb la presidència. L'expresident de la UCSC va presentar 56 avals vàlids, després que nou fossin invalidats. L'altra candidat, en va presentar 126, però 10 van ser declarats nuls. El mínim d'avals que s'havien de presentar eren 50.

Ara, des del segon dissabte de desembre al tercer, dia en què se celebraran les eleccions, els dos candidats intentaran convèncer els 502 clubs que tenen dret a vot per tal de convertir-se en el nou president de la Federació Catalana de Ciclisme.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.