Robledo (Unió Ciclista Sant Cugat): 'Admetem que els ha donat resultat la pressió i suspenem definitivament la Transcollserola'


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu

Imatge d'arxiu

La Transcollserola cicloturista, organitzada per la Unió Ciclista i prevista per a diumenge de la setmana vinent, queda definitivament suspesa. El president de l'entitat, Rafa Robledo, afirma en declaracions a Cugat.cat que 'l'actitud poc col·laboradora i els constants pals a les rodes de l'Ajuntament' els obliga a llançar la tovallola. La junta directiva ha pres aquesta decisió per unanimitat en una reunió extraordinària celebrada aquest dimarts a la nit. A més, Robledo assegura que el club trenca definitivament les relacions amb l'Ajuntament.

Definitivament, la 9a Transcollserola cicloturista no es durà a terme. El màxim responsable del club, Rafa Robledo, assegura que l'entitat ja no és capaç de 'suportar la pressió de l'àrea d'Esports' i afegeix que se sent 'marginada i maltractada'.

Rafa Robledo

La Unió Ciclista Sant Cugat es veu marginada i maltractada i pensem que el millor és suspendre la prova.




Segons Robledo, l'Ajuntament de Sant Cugat ha estat l'únic dels consistoris afectats pel pas de la Transcollserola que ha posat pegues constants a l'organització de la prova, i que la gota que ha vessat el got han estat les últimes peticions de l'àrea d'Esports.

Rafa Robledo

Pretenen cobrar pel servei de policia, 65 euros l'hora per policia, i per la neteja dels lavabos de la Guinardera.




Com a conseqüència, la Unió Ciclista Sant Cugat assegura, a través del seu president, que trenca les relacions amb l'Ajuntament. Però afirma que, com a club, continuarà treballant per la promoció del seu esport amb el suport d'altres entitats.

Rafa Robledo

El coherent és trencar tota relació amb ells. Buscarem aixopluc en la Coordinadora i altres clubs veïns.




Amb motiu d'aquesta decisió, l'entitat convoca aquest dijous a les vuit del vespre una roda de premsa al despatx del Pav 2 de la rambla del Celler.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.