Guixà impugna l'acceptació de signatures amb número de soci de 2009


  • Comparteix:

Jaume Guixà segueix bucant les signatures necessàries

Jaume Guixà segueix bucant les signatures necessàries

El precandidat local a les eleccions del Barça Jaume Guixà ha impugnat la decisió de la Junta Electoral d'admetre les signatures que tinguin número de soci de l'any passat. Guixà entén que adoptar aquesta mesura pot comportar la duplicitat de signatures.

Guixà, a través de l'advocat i membre de la seva precandidatura, Àngel Canosa, han impugnat, aquest dimarts, la mesura aprovada per la junta electoral. Segons aquesta precandidatura, el fet d'acceptar signatures de l'any 2009 pot comportar una duplicitat de les mateixes. Cal entendre que, cada any, el número de soci de cada abonat del Barça varia, en funció de les baixes. Fins el moment, només s'acceptaven les signatures amb el número de soci actualitzat, de l'any 2010.

Jaume Guixà ha insinuat que tot aquest fet pot tenir a veure amb les acusacions creuades d'alguns candidats sobre la possessió del cens electoral. En concret, s'acusa a Marc Ingla, exdirectiu del club, d'estar en possessió d'aquest cens.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.