Dios s'endú l'Arturo Pomar


  • Comparteix:

Federico Dios és el nou campió del torneig Arturo Pomar que organitza la Unió d'escacs santcugatenca. Carles Torres i Josep Portolés s'han endut la segona i tercera posició respectivament. L'entitat espera que l'any vinent el torneig entri dins del circuit federat.

El Torneig va finalitzar sense sorpreses. Com estava previst, l'escaquista de la Unió santcugatenca, Federico Dios s'ha proclamat campió de l'Arturo Pomar. El barceloní membre de l'entitat santcugatenca s'ha imposat als 10 participants.

D'altra banda, els santcugatencs, Carles Torres i Josep Portolés han assolit una segona i tercera posició respectivament.

Des de l'organització es lamenten de la poca participació i és per això que volen que el torneig de l'any vinent sigui federat i entri dins el circuit de l'ELO perquè així la gent s'animi a participar. El membre de la junta organitzadora del torneig, Ignasi Arcusa, espera homologar l'Arturo Pomar en un futur.

Ignasi Arcusa

Volem que el torneig Arturo Pomar sigui federat i puntui al circuit d'ELO.


D'altra banda, Anna Rius, l'única participant a la categoria infantil, va acabar jugant al a categoria absoluta i va endur-se'n una medalla com a premi.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.