Èxit de participació


  • Comparteix:

Torneig amb rècord de participants

Torneig amb rècord de participants

El torneig de partides semi-ràpides del Club d'Escacs de la Unió Santcugatenca ha estat tot un èxit. Els organitzadors en fan un balanç molt positiu perquè hi ha participat gent d'arreu de Catalunya.

Un total de 19 jugadors han participat al tradicional torneig que ha organitzat aquest dissabte el Club d'Escacs. Enguany, hi ha hagut un rècord de participació gràcies a la difusió que s'ha fet en pàgines web d'altres clubs. Només 9 dels 19 participants eren de Sant Cugat.

Escoltem a un dels organitzadors, Manel Andrés.

Manel Andrés

Ha participat gent d'arreu de Catalunya i això no ens ho esperàvem


El torneig ha començat a les 10h del matí i ha finalitzat a les 14h del migdia aproximadament. El sistema de joc ha estat el suís a 8 rondes amb partides de 20 minuts de durada, 10 minuts per cada jugador.

Només els tres primers classificats han rebut un premi, però cap és de Sant Cugat. Els tres guanyadors han estat: Marc Almeria, Josuè Expósito i Josep Manera.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.