La secció d'escacs, expulsada de La Unió


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu d'una prova organitzada per la secció d'escacs de La Unió

Imatge d'arxiu d'una prova organitzada per la secció d'escacs de La Unió

L'antiga secció d'escacs de La Unió està tramitant un canvi de nom i buscant una nova seu social després que La Unió els hagi expulsat de l'entitat. La junta directiva La Unió ha demanat una quota extra pel lloguer d'espais que la secció d'escacs es nega a pagar.

Els problemes econòmics que La Unió travessa des de fa temps han acabat derivant en un augment de quotes a les seccions i en el cobrament d'un lloguer per l'ús d'espais. La secció d'escacs no pot assumir aquest increment de despeses i els seus socis s'han negat a pagar. Una situació que ha derivat en l'expulsió de la secció, que haurà de buscar un nou nom i una nova seu social.

El tresorer i secretari del que fins ara era la secció d'escacs de La Unió, Manel Andrés, ha explicat a Cugat.cat que, tot i entendre els problemes econòmics de La Unió, estan molestos amb les mesures que s'han pres i amb algunes decisions de la junta directiva. Manel Andrés assegura que La Unió els deu 930 euros provinents de la subvenció que els atorga l'Ajuntament. A més, Andrés explica que La Unió pretén quedar-se el material d'escacs de la secció, creient-se'n el propietari.

Manel Andrés

Tot això ha provocat un malestar. Ens pugen la quota, pretenen que paguem la sala i se'ns queden la subvenció.



Un cop expulsats de La Unió, la secció d'escacs ja està tramitant un canvi de nom, que segurament serà Club d'Escacs Sant Cugat. Manel Andrés s'ha mostrat convençut de la supervivència de la secció i ha avançat que estan buscant una nova seu social.

Manel Andrés

De moment no sé què farem. Espero poder trobar un nou local. Ho estem estudiant.





La secció d'escacs va arribar a La Unió l'any 1990 i comptava amb 27 jugadors federats. A partir d'ara comencen una nova vida com a club, lluny de La Unió.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.