Inscripcions obertes pel Campionat de Catalunya d'Escalada que acollirà Sant Cugat


Temes relacionats

El Campionat de Catalunya d'Escalada de Dificultat se celebrarà a Sant Cugat (23/jul/10)


  • Comparteix:

Sergi Pujol serà un dels aspirants al podi

Sergi Pujol serà un dels aspirants al podi

Ja estan obertes les inscripcions per al Campionat de Catalunya d'Escalada de Dificultat que es disputarà el proper 4 de setembre a Sant Cugat. El Club Muntanyenc serà l'encarregat d'organitzar l'esdeveniment, que es podrà seguir en directe a la web de Cugat.cat. La competició acollirà els millors escaladors de Catalunya, a més de vuit participants del Club Muntanyenc.

Aquest campionat se celebrarà el 4 de setembre al rocòdrom Josep Barberà, a la seu del Club Muntanyenc. L'organització espera la presència d'una setantena de participants, entre categoria infantil i absoluta. Entre ells hi haurà els millors escaladors de Catalunya. També hi participaran vuit esportistes del club local.

Cugat.cat oferirà la retransmissió de les finals en directe per internet, convertint-se en el primer mitjà català en emetre una retransmissió d'aquest tipus a la seva web.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.