Festa de l'escalada


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu del rocòdrom Josep Barberà

Imatge d'arxiu del rocòdrom Josep Barberà

El rocòdrom Josep Barberà acull dissabte la tercera edició de 'La Sportiva Climbing Party'. Els assistents a aquesta festa europea de l'escalada podran utilitzar el rocòdrom del Club Mutanyenc, provar el material de la marca italiana La Sportiva i conèixer els escaladors professionals Caroline Ciavaldini, Pietro Dal Prà, Jordi Gil i Dani Fuertes.

Juntament amb Innsbruck, Amsterdam, Estocolm, Helsinki i Viena, Sant Cugat ha estat escollida per acollir una de les sis jornades de 'La Sportiva Climbing Party', que ha estat batejada com a 'European Invasion'.

Durant la jornada, que començarà a les tres de la tarda, els participants podran provar el material de la marca italiana La Sportiva al rocòdrom Josep Barberà, que es muntarà sencer per a l'ocasió, tal i com afirma el responsable de l'Escola de Muntanya del Club Muntanyenc, Quim Hernández.

Quim Hernández

Ells tindran els seus tècnics allà i la gent podrà utilitzar tot el rocòdrom. Els escaladors professionals que vinguin faran una exhibició.



A l'acte hi assistiran alguns dels millors escaladors europeus, entre els que destaquen la francesa Caroline Ciavaldini, campiona de França i campiona del món juvenil i l'italià Pietro Dal Prà, conegut per haver obert una de les vies més complicades que existeixen als Alps. També faran acte de presència el català Jordi Gil i l'aragonès Dani Fuertes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.