Suspés per la pluja


  • Comparteix:

La primera jornada es suspen a causa de la pluja

La primera jornada es suspen a causa de la pluja

La pluja obliga a suspendre la primera jornada d'iniciació esportiva dedicada a la natura i el món rural. L'activitat organitzada per l'OMET s'havia de realitzar al Parc Central. El responsable del programa d'esport en edat escolar, Jordi Montcusí, espera trobar una altra data al calendari per la realització de l'activitat.

La pluja d'aquest divendres per la nit i d'aquest dissabte pel matí ha obligat als tècnics de l'OMET a suspendre l'activitat programada al Parc Central.

La primera jornada d'iniciació esportiva, adreçada a tots els nens i nenes des de P5 fins a primer de primària, estava dedicada al medi natural i als jocs del món rural i de gran tradició a Catalunya.

Ara, l'OMET espera poder trobar una altra data per celebrar aquesta jornada esportiva. La propera cita de l'OMET serà el 31 de gener quan es realitzi una activitat poliesportiva.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.