Menéndez, guardonada


  • Comparteix:

Menéndez guardonada als Premis Ciutat de Sant Cugat

Menéndez guardonada als Premis Ciutat de Sant Cugat

La jugadora d'hoquei herba del Junior, Júlia Menéndez, guanya el Premi Ciutat de Sant Cugat. La santcugatenca continua acumulant reconeixements després de guanyar el premi Esport en Marxa a la millor projecció exterior i la recepció de l'alcalde d'aquesta tardor.

La jugadora d'hoquei herba del Junior FC ha estat guardonada en la quarta edició dels Premis Ciutat de Sant Cugat. La santcugatenca ha rebut aquest guardó com a reconeixement per la seva participació en els Jocs Olímpics de Pequín, on va aconseguir un Diploma Olímpic juntament amb el combinat espanyol, per obtenir la setena plaça.

La jugadora d'hoquei herba, a més, ha rebut aquest premi per haver assolit els majors trofeus tant a nivell nacional com internacional amb el seu club, el Junior FC.

Menéndez suma així tres reconeixements aquesta temporada. El primer va ser a la tardor, quan l'alcalde va fer-li una recepció en motiu a la seva participació als Jocs Olímpics. Aquest desembre, la santcugatenca rebia el guardó a la millor projecció exterior a la gala dels Premis Esport en Marxa. I finalment, aquest diumenge, Menéndez, ha rebut el Premi Ciutat

El guardó l'ha recollit la mare de la santcugatenca, Anna Ortega, ja que Menéndez es trobava tornant de Granada després d'haver disputat un enfrontament amb l'equip andalus.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.