La redacció d'Esports de Cugat.cat al 'Facebook'


  • Comparteix:

Perfil d'Esports Cugat.cat

Perfil d'Esports Cugat.cat

La redacció d'Esports de Cugat.cat ja és al 'Facebook'. El grup, 'Esports Cugat.cat', té per objectiu fomentar la relació entre la ciutadania i el portal de comunicació multimèdia. Des d'aquest divendres els amics d''Esports Cugat.cat' podran consultar les notícies, les fotografies i els vídeos dels actes esportius que se celebren a Sant Cugat, així com donar el seu punt de vista.

En els darrers mesos la xarxa social 'Facebook' s'ha convertit en una eina imprescindible de comunicació. La immediatesa que aporta la xarxa als seus usuaris i la possibilitat que aquests intervinguin i formin part dels esdeveniments esportius són dos dels motius pels quals la redacció d'Esports de Cugat.cat ha engegat aquesta iniciativa. La coordinadora d'Esports de Cugat.cat, Carme Reverte, ho explica.

Carme Reverte

El 'Facebook' s'ha convertit en un canal de comunicació indispensable. Ser-hi presents és imprescindible.



Cugat.cat anima als santcugatencs a formar part, no només del grup 'Esports Cugat.cat' sinó que també a formar part dels esdeveniments esportius que tenen lloc a la nostra ciutat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.