Victòria de l'Olimpyc


  • Comparteix:

L'Olimpyc Floresta s'imposa al Balaguer per 4 gols a 1. Els homes de Pepe Sánchez s'han trobat amb un rival totalment mancat d'agressivitat i de gol.

Partit que podríem denominar com avorrit el que s'ha disputat al pavelló de Can Llobet. L'equip visitant, el Balaguer, no ha fet acte de presència durant tot el partit, exceptuant només, en el doble penal amb el que han materialitzat el seu únic gol. Per la seva banda, els florestans tampoc han jugat massa lluït, tot i que han controlat el joc en tot moment.

Pitu Juliàn, segon entrenador de l'Olimpyc.

Pitu Julian

Tres punts importants per al nostre objectiu


Els primers minuts han estat el reflex de tot el partit: un Olimpyc superior en tots els sentits. Jaume al minut 6 de partit feia l' 1 a 0 mitjançant un xut desde fora de l'àrea. Tot i el gol en contra, el Balaguer no ha demostrat ganes d'imposar-se i emportar-se la victòria. Jose al minut 14 i Jaume al 17 posaven el 3 a 0. Un darrer gol florestà marcat per Dani en una jugada i definició espectacular deixaven el 4 a 0 al lluminòs.


A la segona meitat només hem de destacar que el porter Sandro ha rebut un cop al nas amb possible fractura. El jugador florestà ha marxat en ambulància per ser atès en un centre mèdic. A part d'aquest trist incident, no podem destacar res més donat el ritme lent i avorrit del matx.

Després d'aquesta jornada, l'Olimpyc continua segon a dos punts del líder, el Sant Andreu de la Barca. Precisament aquesta jornada els florestans reben a aquest conjunt amb el lideratge en joc.







  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.