El Futbol Sala Sant Cugat i l'Olímpyc Floresta, únics equips invictes del grup 2 de la Tercera Divisió Nacional


  • Comparteix:

El Futbol Sala Sant Cugat és líder, i juntament amb l'Olímpyc Floresta són els únics equips invictes

El Futbol Sala Sant Cugat és líder, i juntament amb l'Olímpyc Floresta són els únics equips invictes

El Futbol Sala Sant Cugat i l'Olímpyc Floresta són els dos únics conjunts que encara no coneixen la derrota al grup 2 de la Tercera Divisió Nacional. Després de vuit jornades disputades, florestans i santcugatencs registren sis i set victòries respectivament, per només dos empats i cap derrota. Amb aquests resultats, les jornades assenyalades en vermell seran les que enfrontaran ambdós equips en el derbi santcugatenc de Tercera.

Els dos conjunts destaquen també per haver estat els menys golejats de la competició. La porteria de l'Olímpyc només ha encaixat 15 gols, un més que la dels vermell-i-negres. Els santcugatencs acumulen una victòria més que els florestants, ja que el matx contra el Sabadell no es va poder disputar per la retirada d'aquest equip, però coincideixen en el número d'empats, amb dos cadascun.

Pel que fa a la classificació, el conjunt vermell-i-negre és líder tot i tenir un partit menys. De la seva banda, els florestans són sisens, tot i que cal tenir en compte que acumulen dos partits menys. En cas que guanyin el que tenen pendent contra l'Esparraguera igualaran els resultats del Futbol Sala Sant Cugat. El matx es jugarà la tercera setmana de gener.

El primer dels derbis santcugatencs es disputarà la primera setmana de febrer a la pista dels blanc-i-blaus. La tornada tindrà lloc la segona setmana de juny, en l'últim dels partits de la temporada 2011/12. Tots dos equips esperen assolir l'ascens i poder competir a Segona Divisió B.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.