Ranera (Junior): 'El nou president del club sortirà de la junta directiva actual'


  • Comparteix:

Miki Ranera, segon per l'esquerra, deixarà la presidència del Junior /  Foto: Localpress

Miki Ranera, segon per l'esquerra, deixarà la presidència del Junior / Foto: Localpress

Miki Ranera deixarà la presidència del Junior a finals d'aquest mes després de set anys en el càrrec. Ranera marxa perquè aquest és el compromís que va adoptar amb la junta actual de complir aquest període de temps en el càrrec. El fins ara president del Junior marxa satisfet per la feina feta i destaca que el seu substitut serà de l'actual junta.

Miki Ranera encara tenia per endavant quatre anys més com a president del Junior, però ha decidit tancar la seva etapa perquè així es va acordar amb la junta directiva quan iniciava el seu segon mandat. Ranera ha valorat els set anys en el càrrec lamentant que la societat de Sant Cugat encara no considerin el Junior com un club de la nostra ciutat.

Ranera s'ha mostrat crític amb el greuge comparatiu que pateix el seu club amb la resta d'entitats de la ciutat. Segons l'actual president, el Junior paga l'IBI de les instal·lacions mentre que la resta utilitzen gratuïtament equipaments públics.

Miki Ranera

El 90.000 euros de subvencions esportives als clubs, la meitat els aporta el Junior a través de l'IBI dels nostres terrenys.


El club blau-i-negre complirà el seu centenari al 2017.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.