David López es converteix en nou jugador del Nàpols italià


  • Comparteix:

David López signa el contracte amb el Nàpols / Font: SSC Napoli

David López signa el contracte amb el Nàpols / Font: SSC Napoli

El futbolista santcugatenc David López ha signat aquest diumenge el seu nou contracte amb el Nàpols italià que entrena el tècnic Rafa Benítez. López, de 24 anys i que complia la seva segona temporada a l'Espanyol, marxa al conjunt napolità que disputarà la Lliga Europa.

David López canvia la Lliga Espanyola pel Calcio. El Nàpols ha abonat al voltant de cinc milions d'euros per fer-se amb els serveis de López, després que el santcugatenc es convertís en un jugador important la temporada passada al club blanc-i-blau. El nou jugador del conjunt italià va iniciar-se en el món del futbol a l'escola Àgora, va seguir formant-se a la Penya Blaugrana Sant Cugat, va viure l'etapa d'aleví a cadet al Mercantil i va marxar a la Damm a l'edat juvenil, abans de recalar al club blanc-i-blau.

La seva etapa a l'Espanyol es va aturar quan militava al filial, quan va ser cedit al Terrassa, al Leganés i a l'Osca. La temporada passada l'equip perico el reincorporava i durant el curs 2013-14 ha estat una de les sensacions del conjunt dirigit per Javier Aguirre. El seu bon paper ha cridat l'atenció de clubs de l'entitat del Nàpols, amb el qual el santcugatenc disputarà la Lliga Europa sota les ordres de Rafa Benítez.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.