Jaume Bracons atura tres penals però no pot evitar la derrota del Montcada


  • Comparteix:

Jaume Bracons, el dia de la seva presentació amb el Montcada / Font: CD Montcada

Jaume Bracons, el dia de la seva presentació amb el Montcada / Font: CD Montcada

El porter santcugatenc del Montcada, Jaume Bracons, atura tres penals en el partit contra l'Avià corresponent a la setena jornada del grup 1 de Primera Catalana. L'espectacular actuació de Bracons no va poder evitar la derrota de l'equip montcadenc, que és penúltim amb quatre ensopegades i només un triomf. El porter de Sant Cugat ha disputat cinc dels sis partits que s'han jugat fins ara.

Malgrat el complicat tram inicial de temporada per a Jaume Bracons i el Montcada, el santcugatenc ha estat un dels protagonistes de la setena jornada del grup 1 de Primera Catalana. Durant la primera meitat del partit que l'enfrontava a l'Avià el santcugatenc va aturar un penal, però l'àrbitre va fer repetir el llançament perquè els defenses locals havien entrat massa d'hora a l'àrea. De nou, Bracons va aturar la pena màxima.

A la segona meitat, i tot i que ja havia rebut dos gols de jugada, el de Sant Cugat va poder evitar que l'Avià fes el tercer des del punt de penal. Un fet que el porter, en declaracions a La Xarxa, no havia viscut mai però al qual treu importància, tenint en compte que no va ajudar el seu equip a sumar punts.

Jaume Bracons

Mai m'havia passat, però avui n'han tocat tres. Tot això ha de servir per ajudar l'equip a sumar, i avui no ha estat possible.


Bracons competeix amb el Montacada després que el Terrassa el cedís a principi de temporada. De moment, l'equip vallesà està mostrant-se poc sòlid en defensa. És el segon conjunt més golejat del grup 1 de Primera Catalana amb 15 gols encaixats.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.