El FS Sant Cugat dóna la sorpresa i guanya a la pista del líder

Gran victòria dels vermell-i-negres a la pista del líder

El Futbol Sala Sant Cugat s'imposa (3-4) al Colegio Santo Ángel i suma la tercera victòria consecutiva a la setena jornada del grup 2 de Tercera Divisió. Amb dos gols jugant de cinc al tram final, els de Jaime Martínez han guanyat a la pista més difícil del campionat fins ara davant un equip que no havia perdut ni un sol punt en les set jornades que s'havien disputat fins ara.

El Futbol Sala Sant Cugat segueix sense conèixer la derrota al grup 2 de Tercera Divisió. Els vermell-i-negres han sumat la quarta victòria consecutiva a la pista del Colegio Santo Ángel de Castelldefels en un partit amb moltes alternatives. Els del Baix Llobregat han copejat primer, però dos gols d'Enric Sánchez han capgirat el marcador. Abans d'acabar el primer acte, encara hi ha hagut temps per un altre gol del Colegio Santo Ángel.

A la represa, la igualtat a la pista ha estat la tònica dominant fins que un autogol de Pau Savé ha posat contra les cordes als vermell-i-negres. Quan faltaven cinc minuts perquè s'esgotés el temps, els santcugatencs s'han posat a jugar de cinc per intentar remuntar el matx. La tàctica els ha funcionat i a falta de dos minuts, Pol Calvó ha anotat l'empat i Enric Broto ha marcat el 4 a 5 definitu als últims segons de partit. Amb aquesta victòria, els santcugatencs s'acosten al Colegio Santo Ángel, que encara és líder, i ja el tenen a només un punt.

El capità del Futbol Sala Sant Cugat, Jordi Palau, assegura que, tot i que de moment estan gaudint d'una bona ratxa i volen estar a dalt a la classificació, no és moment de relaxar-se.

Jordi Palau

Volem estar a la part alta de la classificació, però hem de seguir entrenant perquè tots els rivals són molt difícils. Per estar a dalt, hem d'anar sumant punts i punts.

La setmana vinent els vermell-i-negres reben el Castellbisbal a la novena jornada del grup 2 de Tercera Divisió.