L'entrenador del Bellvitge, líder de grup, analitza el derbi Junior-SantCu


  • Comparteix:

Imatge del darrer derbi disputat a la ZEM Jaume Tubau

Imatge del darrer derbi disputat a la ZEM Jaume Tubau

L'entrenador del Bellvitge, Jose Moreno, actual líder del grup 3 de Segona Catalana, augura que el derbi de dissabte entre Junior i Sant Cugat Esport serà molt igualat i que es decidirà per petits detalls. Moreno creu que no influirà la posició que ocupen els dos equips a la taula classificatòria on els blau-i-negres estan a la part baixa i els vermell-i-negres a la zona alta.

El Bellvitge ja s'ha enfrontat amb el SantCu i el Junior i ha sumat dos triomfs en els seus enfrontaments. L'actual líder del grup superava per un clar 1 a 4 a domicili el Junior i també s'imposava per la mínima 1 a 0 davant el SantCu. El seu entrenador, Jose Moreno, troba moltes similituds entre els dos conjunts sobretot amb el joc combinatiu, tot i que creu que els vermell-i-negres són més compactes defensivament.

Jose Moreno

El Junior té una aposta de joc on la possessió de pilota és vital. El SantCu té bon tracte de pilota, però és millor defensivament.


Moreno destaca que cap equip és favorit al triomf final perquè sota el seu punt de vista la igualtat entre els dos equips és màxima.

Jose Moreno

El Junior sortirà de la part baixa segur i el SantCu aspira a la zona alta.


El derbi entre Junior i SantCu arriba dissabte a dos quarts de set de la tarda a camp blau-i-negre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.