Benja jugarà al Sabadell cedit per Las Palmas fins a final de temporada


  • Comparteix:

Las Palmas confirma que Benja anirà cedit al Sabadell / Font: Carlos Díaz Recio

Las Palmas confirma que Benja anirà cedit al Sabadell / Font: Carlos Díaz Recio

El futbolista santcugatenc Benja Martínez jugarà amb el Sabadell fins a final de temporada cedit per Las Palmas. El davanter només ha jugat vuit minuts amb l'equip canari que lidera la Segona Divisió A. Benja té contracte amb Las Palmas fins a 2016 i espera recuperar amb el Sabadell el seu olfacte golejador i ajudar l'equip arlequinat a sortir de la zona de descens.

Benja vol tornar a ser un jugador determinant i per això vol aportar el seu gra de sorra amb el Sabadell. El santcugatenc arriba al club arlequinat després d'haver disputat únicament 8 minuts amb el conjunt canari aquesta temporada. Benja ha viscut un autèntic calvari després de lesionar-se el lligament creuat anterior del genoll esquerre en un duel amb el Girona al febrer del 2013 i des d'aleshores no ha pogut desenvolupar el seu millor joc. El santcugatenc va firmar un precontracte amb el Còrdova en l'inici de la temporada passada, però, després del mercat d'hivern i de no jugar cap partit, les dues parts van partir peres.

El jugador va firmar un contracte amb el Las Palmas per tres temporades i, recuperat, va jugar quatre partits i va marcar un gol. A la temporada actual no ha entrat en els plans de l'entrenador, Paco Herrera, i ara espera tornar a somriure amb el Sabadell.

A més de la del Las Palmas i del Girona, Benja ha vestit les samarretes d'equips il·lustres com l'Europa, el Barça B, la Damm i el Reus, a més de la del Sant Cugat Esport i la de la Penya Blaugrana de Sant Cugat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.