El Futbol Sala Sant Cugat es deixa dos punts a la pista del Sang Culé Cor Català

Òscar Rosell, del FS Sant Cugat, en una imatge d'arxiu

El Futbol Sala Sant Cugat estrena l'any amb empat (3-3) a la pista del Sang Culé Cor Català en la 14a jornada del grup 2 de Tercera Divisió. Els vermell-i-negres veuen frenades les aspiracions d'acostar-se al líder, però mantenen la segona posició una setmana més.

El Futbol Sala Sant Cugat s'ha trobat amb un rival que com és habitual aquesta temporada s'ha tancat al darrere a esperar per jugar al contraatac. Tot i començar amb ocasions i un xut al pal, ha estat el Sang Culé qui s'ha avançat i poc després i sense temps de reacció ha fet el segon. Abans del descans, els vermell-i-negres han disposat d'un penal per fer el 2 a 1 mitjançant Jordi Savé que els ha donat esperances de remuntada.

A la represa els locals seguien tancats i el visitant Pol Calvó ha rebut la segona groga deixant el seu equip en inferioritat. El FS Sant Cugat mantenia el pols amb una bona defensa, però quan s'acabaven els dos minuts amb un jugador menys el Sang Culé ha fet el 3 a 1. Els visitants han seguit i de nou Jordí Savé ha marcat de penal i quan restaven dos minuts per al final Òscar Rosell ha aconseguit l'empat.

El tècnic vermell-i-negre, Jaime Martínez, destaca que el seu equip ha jugat bé davant d'un equip que ho ha donat tot.

Jaime Martínez

Hem fet un bon partit després de l'aturada i davant d'un gran equip. Han lluitat com si fos una final i nosaltres també. Estic satisfet amb el rendiment.

El proper rival del FS Sant Cugat és l'Arrels, la setmana vinent, al pav 3 de la Rambla del Celler.