Sant Cugat Esport i Gornal empaten en un matx marcat per la falta d'encert


  • Comparteix:

El Sant Cugat Esport empata (1-1) amb la Gornal i estrena el 2015 amb un partit marcat per la manca de punteria a la jornada 16 del grup 3 de Segona Catalana. Els santcugatencs s'han avançat gràcies a Maxime al minut 53, però els visitants han empatat als dos minuts.

El Sant Cugat Esport i la Gornal han empatat a un gol en un matx ple d'ocasions de gol que cap dels dos equips han estat capaços de materializar. Els primers minuts han estat marcats per una ocasió que els locals han demanat com a gol. La Gornal s'ha refet ràpidament i ha estat a punt d'inaugurar el marcador, però el porter Adrià Aliaga ha evitat el gol dels visitants.

El SantCu ha seguit persistint i el jugador Massa, de cap, l'ha enviat fora. En els darrers minuts doble ocasió dels visitants que han estat a punt de marcar, però han errat i el primer temps acabava amb l'empat inicial.

A la represa, el SantCu ha sortit amb més valentia i, després d'un còrner que el porter Kevin ha evitat el gol, Maxime aquest cop sí que ha marcat posant l'1 a 0. L'alegria vermell-i-negra ha durat poc i una centrada sense perill ha propiciat l'errada del porter Adrià Aliaga i el gol de l'empat. El matx ha embogit a la recta final amb ocasions molt clares per als dos equips. Gornal i SantCu han acabat en empat un partit on tots dos equips han tingut opcions d'endur-se els tres punts.

El tècnic de l'equip vermell-i-negre, Camilo Speranza, creu que han de millorar en atac si volen apropar-se a la part alta de la taula.

Camilo Speranza

No hem de mirar el que fan els altres equips. Hem de millorar en atac.


El SantCu continua a la setena plaça i la propera jornada visita l'Espluguenc, conjunt que ocupa en zona de descens.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.