El Junior FC necessita reaccionar i sumar els tres punts davant el Moja


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu d'aquesta temporada

Imatge d'arxiu d'aquesta temporada

El Junior FC afronta l'últim partit de la primera volta del grup 3 de Segona Catalana a casa davant el Moja. Després de la derrota de l'última jornada, els de Paco Carballo necessiten sumar els tres punts aquest dissabte a partir de dos quarts de set de la tarda per iniciar el camí de la recuperació. Els blau-i-negres, ocupen plaça de possible descens i s'enfronten a un rival que tampoc no està en el seu millor moment.

La irregularitat està sent el cavall de batalla del Junior d'aquesta temporada, que deprés de treure pit en el derbi local es va deixar sorprendre al camp del cuer. Per aquesta raó i perquè ja s'ha consumit la primera part de la lliga els blau-i-negres necesiten reaccionar i encadenar unes quantes victòries per aconseguir tranquil·litat.

Aquest dissabte els visita un rival que precisament no està en el seu millor moment. El Moja fa un mes i mig que no guanya i la seva carta de presentació com a visitant fins ara no és gaire brillant, dues victòries i dos empats per quatre derrotes.

L'entrenador del Junior FC, Paco Carballo, afirma que el seu equip competeix més bé amb els conjunts que volen jugar i defensa que l'important és portar la iniciativa.

Paco Carballo

Ens va millor competir amb gent de dalt. El Moja és una sorpresa perquè va començat molt bé i ara porta setmanes sense guanyar. Però independentment d'això nosaltres hem de portar la iniciativa.


L'equip santcugatenc continua amb moltes baixes. El porter Max, Víctor Torras, Xavi Renieblas i Oriol Cabanas estan lesionats i es perdran aquest partit.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.