La Suburense s'emporta els tres punts de la ZEM Jaume Tubau


  • Comparteix:

El Sant Cugat Esport cau a casa davant del Suburense a la 19a jornada del grup 3 de Segona Catalana (1- 2). Els santcugatencs han anat gairebé tot el partit a remolc en el marcador i amb aquest resultat Alberto Morales continua sense conèixer la victòria al capdavant dels vermell-i-negres, amb un empat i una derrota.

Els visitants s'han avançat amb un gol de Limón en el minut set de partit, posant el partit així coll a munt només començar pels vermell-i-negres. Alberto Morales ha fet un canvi en el minut 33, clau per aconseguir l'empat ja que Alberto González ha fet la igualada sis minuts després de trepitjar la gespa de la ZEM Jaume Tubau. Amb el marcador empatat a un gol s'ha arribat al descans.

En el segon temps, han estat de nou els visitants els que han aconseguit anotar, amb un gol de Sarabia, que ha donat els tres punts al conjunt de Sitges.

El tècnic del Sant Cugat Esport, Alberto Morales, creu que els seus homes no han fet mal partit però que no han estat encertats a pilota aturada.

Alberto Morales

Hem estat superiors i crec que hem controlat el partit. Ells han fet molt mal a pilota aturada.


La derrota deixa els santcugatencs amb 24 punts en novena posició, mentre que la Suburense és quarta amb 37. La setmana que ve, els d'Alberto Morales tornen a jugar com a locals contra el Begues.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.