El Junior goleja el Sant Andreu de la Barca i surt del descens


  • Comparteix:

En futbol, El Junior ha golejat (5-1) el Sant Andreu de la Barca a la jornada 20 del grup 3 de Segona Catalana. Els blau-i-negres derroten un rival directe a la lluita per la permanència i surten del descens. Yago Sirio i Abu Rafiu amb un doblet i Mario Domingo han certificat la victòria.

El Junior ha golejat per 5 a 1 el Sant Andreu de la Barca en uns primers 10 minuts marcats per l'efectivitat de cara a porteria. Abu Rafiu obria el marcador xutant sense angle. Yago Sirio feia el segon superant el porter visitant i de nou Abu Rafiu demostrava el seu olfacte golejador.

Els del Baix Llobregat s'han vist superats en tot moment pel Junior que deixava el 3 a 0 momentani del primer temps.

A la represa el Junior ha tornat a colpejar amb nou gol de Yago sirio en un ràpid contraatac. Els visitants han estirat línies i han retallat distàncies, però Mario ha completat el 5 a 1 definitiu. L'entrenador del conjunt santcugatnec, Paco Carballo, destaca l'encert ofensiu dels seus jugadors.

Paco Carballo

Hem estat molt efectius i amb les tres primeres arribades hem definit el matx.


El Junior agafa aire i surt de la zona de descens. Al final del partit Arnau Rion, que marxa a Austràlia durant sis mesos, ha rebut un petit homenatge dels seus companys.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.