El FS Sant Cugat vol recuperar la regularitat davant un perillós Viladecans


  • Comparteix:

Pau Savé en acció aquesta temporada

Pau Savé en acció aquesta temporada

El Futbol Sala Sant Cugat rep la visita del Viladecans aquest dissabte a les vuit del vespre a la 21a jornada del grup 2 de Tercera Divisió. Els santcugatencs van patir a l'anada per superar un Viladecans molt fort en defensa que surt bé a la contra i que es troba a la zona mitja de la classifciació.

Els santcugatencs compten amb les baixes segures de Jordi Palau i Marc Rubira, i tenen el dubte de Jordi Alcoriza, que té molèsties. La victòria a domicili de la jornada passada davant l'Aldea Moreso dóna ales a un conjunt vermell-i-negre que veu com la lliga s'iguala i no es pot refiar de cap rival.

El Viladecans és un conjunt molt irregular que no acaba de trobar la tecla adequada per encadenar bons resultats però tot i així es manté per la zona mitja de la classificació amb 25 punts. En el partit d'anada els santcugatencs van tornar amb la victòria de Viladecans després d'un matx molt disputat en què van exprimir al màxim la intensitat defensiva del Sant Cugat jugant de cinc, com destaca el tècnic santcugatenc Jaime Martínez.

Jaime Martínez

Allà em van agrafar molt perquè es tanquen bé i surten molt bé a la contra. Quan van jugar de cinc ens van posar moltes dificultats.


El partit es juga a partir de les vuit del vespre al pav 3 de la Rambla del Celler.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.