L'Olímpyc Floresta visita un Esparreguera que lluita per continuar a la categoria


  • Comparteix:

Albert Cardona en acció aquesta temporada

Albert Cardona en acció aquesta temporada

L'Olímpyc Floresta visita l'Esparreguera a la 25a jornada del grup 3 de Segona B aquest dissabte, a dos quarts de set de la tarda. Els florestans, que dimarts van segellar pràcticament la permanència amb la victòria davant L'Hospitalet, visiten un Esparreguera que es juga continuar a la categoria i que a l'anada es va endur la victòria de Can Llobet.

Tot i que la temporada dels florestans està sent bona, els de Xaloc Rion respiren una mica més tranquils des de la victòria de dimarts davant L'Hospitalet (5-4) en partit ajornat disputat a Can Llobet. Un triomf que ha de servir per donar pausa a un equip molt castigat per les lesions durant tota la temporada, però que ha sabut tirar endavant tot i les dificultats.

L'Esparreguera afronta el matx contra l'Olímpyc en penúltima posició i amb la necessitat de sumar per continuar amb opcions de permanència. Un rival perillós com va demostrar a l'anada aconseguint la victòria (3-4) a la pista florestana. La seva mala classificació el fa un equip molt complicat, segons el tècnic de l'Olímpyc, Xaloc Rion.

Xaloc Rion

Tenen jugadors amb qualitat i imagino que jugaran a la defensiva. Tenen necessitat de puntuar i aquests equips són molt complicats.


Per al partit contra l'Esparreguera els florestans contiuen amb les baixes de llarga durada de Martí i Gerard Casas, Joan Ferrer, a les quals se suma Fernando, que s'ha trencat la mà.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.