El Futbol Sala Sant Cugat es veu superat per un voluntariós Viladecans


  • Comparteix:

El Futbol Sala Sant Cugat es veu sorprès pel Viladecans i perd (2-4) en el partit corresponent a la 21a jornada del grup 2 de Tercera Divisió. Els vermell-i-negres han sortit endormiscats i els visitants han marxat al descans amb un 0 a 2. A la represa, els locals han aconseguit l'1 a 2 que donava esperances, però els del Baix Llobregat han tingut el dia per endur-se un triomf meritori de Sant Cugat.

El Futbol Sala Sant Cugat ha estat el primer en buscar l'atac, però en el minut 3 el Viladecans s'ha avançat amb un xut potent que ha sorprès el porter Carlos León. Els vermell-i-negres buscaven l'empat i han disposat d'aproximacions perilloses però en una de les moltes pilotes perdudes pels locals en defensa el punta visitant s'ha quedat sol per fer el 0 a 2. El desavantatge podria haver estat més ampli perquè els del Baix Llobregat han tingut una nova ocasió clara per fer el tercer gol. Els santcugatencs han aprofitat els últims instants del primer temps per buscar escurçar distàncies, però errors en l'última passada i el travesser ho han evitat.

El segon temps ha començat amb un altre aire per als locals que han pressionat més i en una gran jugada individual Enric Sans ha picat per sobre del porter per fer l'1 a 2. Els visitants sortien a la contra i en una d'elles Pol Calvó ha salvat a la línia de gol. El capità del FS Sant Cugat Marc Casas ha tingut ocasions per empatar, però en un còrner el Viladecans ha fet l'1 a 3 i poc després amb una nova pilota perduda en el mig camp ha arribat el sorprenent 1 a 4. Els vermell-i-negres han jugat de cinc i Marc Casas fent de porter ha estat expulsat per tocar la pilota amb la mà fora de l'àrea. Tot i jugar amb un menys els santcugatencs han tingut ocasions, però el segon gol dels locals ha arribat quan només restaven set segons.

El tècnic del FS Sant Cugat, Jaime Martínez, creu que han tingut errades i que el porter rival ha estat molt encertat.

Jaime Martínez

Les nostres espectatives eren molt altes, però ells han estat bé i nosaltres hem fet errades en la passada. Ens ha costat molt la circulació de la pilota.




El proper rival del FS Sant Cugat serà l'Esplugues la setmana vinent.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.