El Futbol Sala Sant Cugat cau golejat davant el líder, el Colegio Santo Ángel

El Futbol Sala Sant Cugat perd a casa (1-7) davant el líder del grup 2 de Tercera, el Colegio Santo Ángel. Els vermell-i-negres no han pogut fer res en la 23a jornada de lliga i a la mitja part ja perdien per 0 gols a 5. El segon temps ha estat més igualat, però el partit ha acabat amb un clar 1 a 7.

El Futbol Sala Sant Cugat s'ha vist superat des de l'inici i en el segon minut de joc ha rebut el primer gol, després d'una pèrdua en defensa. Sense temps de reacció els sancugatencs han encaixat el 0 a 2 després d'un bon retall d'Àlex Civico. Els vermell-i-negres han reaccionat amb una pilota al pal, però el Colegio Santo Ángel ha fet el 0 a 3 quan Òscar Rosell estava a terra. En els últims instants del primer temps han arribat dos gols més que deixaven el 0 a 5 amb el qual arribaven al descans.

A la represa, el FS Sant Cugat s'ha posat a jugar de cinc i ha disposat d'una ocasió. El matx s'ha igualat, i després de rebre el 0 a 6 tots dos equips han disposat d'ocasions que han acabat el pal. En els últims instants ha arribat el setè i últim gol visitant, fet en propia porteria. Quan restaven tres minuts per l'acabament ha arribat el gol de l'honor local, fet per Jordi Alcoriza.

El tècnic del FS Sant Cugat, Jaime Martínez, destaca la igualat de la lliga per mantenir la segona posició i que davant un rival com aquest és difícil treure punts.

Jaime Martínez

La lliga està molt igualada i davant aquest equip no hem pogut. El seu porter estava molt bé i es difícil davant un equip tan superior.

El FS Sant Cugat descansa la setmana vinent, i jugarà d'aquí a quinze dies contra el Sant Sadurní.