El femení del CFU Mira-sol Baco és a un pas del títol de lliga


  • Comparteix:

Les noies del femení mirasolenc el passat cap de setmana / Foto:CFU Mira-sol Baco

Les noies del femení mirasolenc el passat cap de setmana / Foto:CFU Mira-sol Baco

El femení del CFU Mira-sol Baco té l'oportunitat d'aconseguir aquest diumenge el títol de campió de Futbol 7 en la darrera jornada de competició. Les mirasolenques reben a la ZEM de Mira-sol el Gelida i amb només un punt serien campiones. El conjunt verd-i-negre s'ha format aquesta temporada.

Després de 25 jornades disputades, les verd-i-negres són líders amb 61 punts, després de 20 partits guanyats, u empat i dues derrotes. Les xifres anotadores són també molt bones amb 159 gols a favor i 22 en contra. Per darrere, hi ha la UE la Palma de Cervelló, amb 58 punts, després de la derrota de la setmana passada precisament contra les mirasolenques (2-4). És un resultat que també es va produir a l'anada, però en aquest cas a favor de les de la Palma. Aquest fet provoca que en cas d'empat a punts el desempat vindria de la diferència de gols a favor i en contra de cada equip, clarament favorable per al Mira-sol Baco de més 33 gols.

L'entrenadora del CFU Mira-sol Baco, Laura Gil, creu que ho tenen tot de cara per aconseguir el títol.

Laura Gil

Depenent dels gols que facin elles ens podrien superar, però es complicat perquè hauriem de fer més de 30. A veure què passa diumenge.


El partit del femení mirasolenc és aquest diumenge a les dotze del migdia a la ZEM de Mira-sol.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.