Torras i Sedano lloen el treball que fa el FS Sant Cugat al campus d'estiu


  • Comparteix:

El capità i porter del FC Barcelona de futbol sala, Paco Sedano, i l'exjugador del Barça i ara a les files de l'Asti italià, Jordi Torras, destaquen la bona feina que es fa al campus del Futbol Sala Sant Cugat i creuen que és una bona eina d'aprenentatge per als joves jugadors. Una vuitantena de participants han escoltat els consells dels dos jugadors blaugranes que han assistit al campus aquest dijous.

Jordi Torras ha assegurat als joves jugadors que aquests campus són un bon moment per millorar la tècnica. Torras considera que el campus és molt útil per als nens perquè els permet aprendre i alhora divertir-se.

Jordi Torras

Fer aquest tipus de campus serveix perquè els nens no estiguin al carrer, però també perquè aprenguin i es diverteixin en les vacances


El porter i capità del Barça, Paco Sedano, també ha dedicat uns minuts a tots els nois i especialment el que actuen sota pals. Sedano creu que és molt important l'existència d'un campus exclusiu per als porters perquè són jugadors que necessiten entrenaments específics.

Paco Sedano

Estem molt contents, volem ensenyar els porters des de petits i fer-ho separats dels altres jugadors.


Sedano i Torras han signat samarretes, vambes i fotografies per a tots els nens. Els porters també han rebut un diploma acredidatiu de la participació al campus.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.