El Junior busca la primera victòria a casa contra el Torrelles


  • Comparteix:

El Junior intentarà sumar la segona victòria consecutiva de la temporada

El Junior intentarà sumar la segona victòria consecutiva de la temporada

El Junior buscarà la segona victòria consecutiva contra el Torrelles. El partit del grup 3 de Segona Catalana de futbol es disputarà aquest dissabte a dos quarts de set de la tarda a les instal·lacions del Junior. Després d'un inici de lliga irregular, els santcugatencs buscaran continuar amb les bones sensacions de les passades dues jornades contra un Torrelles que ocupa la catorzena posició.

L'empat a les acaballes del partit contra el Can Vidalet va marcar el camí a seguir al Junior. Una evolució que va quedar reflectida en el matx de la setmana passada quan va imposar-se a la Unificación Bellvitge. Aquesta jornada busca sumar els tres primers punts com a local.

El Torrelles afronta el partit en hores baixes. En cinc jornades només ha aconseguit una victòria i dos empats que el situen a la part baixa de la taula. La marxa del tècnic que els va pujar a Segona Catalana, Pedro Milla, i de diversos jugadores ha penalitzat l'equip torrellenc. Els visitants es trobaran un dels rivals més eficients en defensa de la lliga. Els homes de Hans Schönhöfer només han encaixat quatre gols. L'única matèria que tenen pendent és materialitzar les ocasions que generen en gols. En tots els partits que han disputat, segons el seu tècnic, han estat superiors als rivals però els pocs errors que han comès han hagut de pagar-los molt cars.

La curta plantilla i les baixes per lesió, que sembla que acompanyaran a l'equip durant tota la temporada, han fet que el Junior hagi hagut de madurar com a equip fent que, per exemple, hi hagi jugadors que juguen en posicions que en un principi no són a les que estan més acostumats. Per Hans Schönhöfer el més destacat del seu equip és el fet que no els generin perill per mitjà de jugades.

Hans Schönhöfer

Fins ara no ens han fet moltes ocasions de gol. Els gols que ens han fet han estat de penal, córner i falta. De jugada no ens fan ocasions i això fa pensar que l'equip anirà a més.


El Junior afrontarà el partit amb dues recuperacions, la de Bernat Mosquera i Daniel Garcia, mentre que perd Víctor Torras i Sergio Romero.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.