Un Sant Cugat Esport femení galàctic visita el complicat Levante Las Planas


  • Comparteix:

Les santcugatenques semblen no tocar sostre i ho han guanyat tot

Les santcugatenques semblen no tocar sostre i ho han guanyat tot

El Sant Cugat Esport femení visita el camp del sempre complicat Levante Las Planas B, quart classificat, a la 11a jornada del grup 1 de Primera Catalana de futbol. L'equip vermell-i-negre és líder en solitari i ho ha guanyat absolutament tot amb unes xifres destacades, 62 gols a favor per només vuit en contra.

La bèstia vermell-i-negra del grup 1 de Primera Catalana, que ha arrasat amb tot el que se li ha posat per endavant, visita aquesta jornada el complicat camp del Levante Las Planas. Les noies del Sant Cugat Esport juguen davant un conjunt molt sòlid defensivament i un dels equips menys golejats.

Les d'Albert Martín no tenen marge d'error perquè l'Atlètic Vilafranca, el segon classificat, els hi trepitja els talons i està a només tres punts de les santcugatenques. L'excel·lent moment de forma i la fantàstica dinàmica aconseguida conviden l'optimisme, però les vermell-i-negres no es poden relaxar si es volen endur els tres punts d'un camp complicat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.