El Sant Cugat Esport vol acabar l'any en una optimista sisena posició


  • Comparteix:

El Sant Cugat Esport vol assentar-se entre els sis primers de la classificació abans d'acabar l'any

El Sant Cugat Esport vol assentar-se entre els sis primers de la classificació abans d'acabar l'any

El Sant Cugat Esport rep el Moja, equip amb el qual està empatat a punts, diumenge a les dotze del migdia. Igualtat màxima entre dos equips que acumulen sis victòries, quatre empats i quatre derrotes al grup 3 de Segona Catalana. Els santcugatencs volen aprofitar el factor camp i encadenar la tercera jornada consecutiva sense perdre i la segona sumant de tres en tres.

El Sant Cugat Esport vol acabar l'any 2015 per la porta gran. Una victòria en aquesta jornada els permetria marxar de vacances en sisena posició. Després de la patacada que es va allargar de la sisena a la vuitena jornada, els vermell-i-negres han canviat l'actitud i han pogut puntuar en gairebé totes les ocasions posteriors.

El rival, en canvi, ha guanyat quatre dels últims cinc partits malgrat que els rivals han estat, la majoria, de la zona mitja-baixa de la taula. Segons l'entrenador santcugatenc, José Alcaraz, acabar sisens seria una bona posició per acabar l'any tenint en compte els objectius de l'equip.

José Alcaraz

Intentarem anar a l'aturada nadalenca amb tres punts més i acabar amb 25. Si pugem o no posicions més igual. L'objectiu és estar en els últims vuit, nou partits amb opcions d'arribar a les posicions altes.


Els de Sant Cugat són actualment a set punts de les posicions d'ascens.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.