El SantCu busca ampliar la bona dinàmica davant un Torrelles en caiguda lliure


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu

Imatge d'arxiu

El Sant Cugat Esport cerca ampliar la ratxa d'imbatibilitat amb la visita de l'avantpenúltim, el Torrelles, aquest diumenge a les dotze a la ZEM Jaume Tubau. L'equip vermell-i-negre, intractable d'ençà que ha començat la segona volta, rep la visita d'un conjunt en caiguda lliure que encadena sis derrotes consecutives. El Torrelles comptarà amb una novetat per sorprendre els santcugatencs: el debut d'un nou entrenador, Fran Villarroya.

El Sant Cugat Esport ha capgirat amb escreix la mala situació de l'equip de l'inici de curs, deixant enrere els resultats intermitents i consolidant-se a la part alta de la classificació, encadenant set jornades sense conèixer la derrota. El conjunt vermell-i-negre és tercer amb 35 punts, a dos del Junior i a tres del líder, el Sant Joan Despí.

El rival d'aquesta jornada és un Torrelles en caiguda lliure: suma sis jornades consecutives perdent. Tot i així, l'equip torrellenc té un roc a la faixa per tal de posar els màxims pals a les rodes dels santcugatencs, que seran retats amb el debut d'un nou entrenador, Fran Villarroya. El tècnic del SantCu, José Alcaraz, alerta d'aquest fet.

José Alcaraz

És un rival complicat, i han canviat d'entrenador. Estem a l'expectativa, ens centrarem amb nosaltres, en la línia que portem.


Tot plegat, un Sant Cugat Esport que comptarà amb dues noves incorporacions, Ramon Fernández i Cristian Garcia, per tal de seguir l'estela del Junior i el Sant Joan Despí.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.