El Junior espera recuperar l'autoritat de jornades enrere contra la Unificación Bellvitge


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu d'aquesta temporada / Font: Xavi Riera

Imatge d'arxiu d'aquesta temporada / Font: Xavi Riera

El Junior pretén tornar a l'alt rendiment de jornades enrere en el partit contra la Unificación Bellvitge, catorzè del grup 3 de Segona Catalana. Els santcugatencs reben els hospitalencs aquest dissabte, a dos quarts de set de la tarda, amb la intenció de trencar amb la ratxa de dues ensopegades seguides. Els blau-i-negres són tercers, a dos punts del segon, el Sant Cugat Esport, i a tres del líder, el Sant Joan Despí.

El partit d'anada entre Junior i Unificación Bellvitge va servir com a punt de partida dels santcugatencs per a una ratxa que va acabar situant els de Sant Cugat entre els millors equips de la competició, una dinàmica que va acabar acumulant set triomfs seguits. Des de llavors, lesions, baixes i problemes físics han fet que dels darrers 10 partits només s'hagin pogut sumar tres triomfs. Són unes xifres que han permès els perseguidors del Junior atrapar-lo i superar-lo.

A les dues últimes jornades, Fontsanta-Fatjó i Can Vidalet han sotmès un equip santcugatenc que necessita tornar a sumar de tres en tres i ho intentarà davant un Unificación Bellvitge que només ha estat capaç de sumar un triomf en els últims nou partits, tot i mostrar una sòlida estabilitat defensiva: en set d'aquestes nou jornades han deixat la porteria a zero o només han encaixat un gol.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.