El CFU Mira-sol Baco tanca la temporada amb la 2a jornada del Memorial Eufrasio Montiel


  • Comparteix:

El CFU Mira-sol Baco ha acabat la temporada amb el Memorial Eufrasio Montiel i la participació de 17 equips en la 2a jornada d'aquest torneig. Alevins, benjamins i prebenjamins del club mirasolenc, a més del FC Cardedeu, el Santa Eulàlia de Ronçana, l'EF Sabadell, el CD Pujades, el CFU Can Rull i el Cercle Sabadellès, han estat els participants d'un torneig que no ha tingut un dominador clar.

El CFU Mira-sol Baco s'ha imposat en categoria benjamí D, el FC Cardedeu en benjamí C, l'EF Sabadell en aleví C, el CD Pujades en aleví D, el Santa Eulàlia de Ronçana en prebenjamí C i el CFU Can Rull en prebenjamí B. Ha estat un torneig molt igualat i que ha estat la continuació de la 1a jornada disputada ara fa dos caps de setmana durant el Dia del Soci.

El president del CFU Mira-sol Baco, Joan Salabert, creu que ha estat una gran temporada tant a àmbit esportiu com social.

Joan Salabert

Hem gaudit del futbol durant tota la temporada i de les famílies en una bona temporada que tanquem aquest dissabte.


El club mirasolenc acaba els entrenaments aquest dimarts i iniciarà la temporada el 22 d'agost amb els entrenaments del primer equip masculí i femení, el 29 amb els juvenils i a partir del 30 d'agost comencen la resta de categories.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.