SantCu, Penya Blaugrana i Junior, guardonats a la Nit dels Campions de la federació


  • Comparteix:

El SantCu ha recollit sis guardons a la Nit dels Campions / Font: SantCu

El SantCu ha recollit sis guardons a la Nit dels Campions / Font: SantCu

El Sant Cugat Esport amb sis guardons, la Penya Blaugrana amb dos i el Junior amb un són els tres clubs guardonats a la Nit dels Campions que ha organitzat la Federació Catalana de futbol aquest dimarts a Rubí. La Penya Blaugrana Sant Cugat ha rebut el guardó a l'esportivitat en una votació feta pels àrbitres.

El SantCu ha guanyat les lligues del grup 3 de Segona Catalana masculina, la del grup 2 de Segona Catalana femenina, el Cadet A de Preferent, l'Infantil B de Primera Divisió i les del prebenjamí A i B. Els sis equips han rebut els guardons de la federació.

La Penya Blaugrana Sant Cugat s'ha endut dos premis pels campionats del Cadet A de Primera Divisió i del Benjamí A de Segona Divisió. El Junior també ha rebut un reconeixement pel campionat de lliga assolit de Primera Divisió.

La Penya Blaugrana també ha rebut el reconeixement un guardó especial, el de l'esportivitat, entre més d'un centenar de clubs que optaven al guardó.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.