El futbol santcugatenc no s'atura per vacances amb l'inici dels campus d'estiu


  • Comparteix:

El SantCu, un dels quatre clubs que organitza campus d'estiu des d'aquest dilluns

El SantCu, un dels quatre clubs que organitza campus d'estiu des d'aquest dilluns

El Junior, el Sant Cugat Esport, la Penya Blaugrana Sant Cugat i el Mira-sol Baco inicien aquest dilluns els seus respectius campus d'estiu. La Penya ho fa juntament amb l'Escola de Futbol Hristo Stoitchkov, mentre que l'entitat mirasolenca s'ha unit a la UE Rubí per organitzar la 3a edició del Campus Kelme. Les sessions es dirigeixen a la tecnificació i treball tàctic i físic des d'un punt de vista lúdic, amb altres activitats més enllà del futbol.

Junior

S'inicia aquest dilluns i s'allargarà fins divendres 22 de juliol, i té un preu de 180 euros per setmana en els socis del Junior i de 199 en tot aquell que vulgui ser-hi però no sigui soci. Hi haurà competicions especials, sessions d'anàlisi de vídeo i treball de tècnica bàsica i avançada. L'horari és de nou del matí a cinc de la tarda, amb una oferta per a participants d'entre sis i 15 anys. Les inscripcions es poden dur a terme en un formulari on-line.

Sant Cugat Esport

El SantCu estrena el campus aquest dilluns i el durà a terme durant cinc setmanes, amb preus variables segons la setmana. La primera tindrà un preu de 140 euros amb dinar i 100 sense dinar, mentre que les segona, tercera, quarta i cinquena setmanes costaran cadascuna 175 euros amb dinar i 125 sense. El club també proposa packs de setmanes, tot plegat amb un descompte del 10% per ser germà d'un participant.

Els horaris seran de nou del matí a cinc de la tarda, en el torn amb dinar, i de nou a dos quarts de dues en el que no inclou el dinar. La tecnificació tècnica i tàctica seran la base del campus, que també inclourà sessions específiques per a porters. Tot plegat, per a participants d'edat benjamí, aleví i infantil.

Penya Blaugrana Sant Cugat

L'Àgora Sant Cugat International School serà l'escenari triat per a la disputa d'aquest campus el responsable del qual és l'Escola de Futbol Hristo Stoitchkov i que està destinat a participants d'entre cinc i 14 anys. Hi haurà quatre torns en quatre setmanes, des d'aquest dilluns, i les sessions seran des de les nou del matí a dos quarts de sis de la tarda, amb inscripció en un formulari on-line. Cada dia hi haurà jocs d'aigua i a la tarda es durà a terme partits de l'anomenat 'Mundial H8S Campus' entre els participants.

Es pot dur a terme la inscripció per a una setmana, amb un preu de 198 euros, o en packs de dues, tres i quatre setmanes.

CFU Mira-sol Baco

El Mira-sol Baco organitza la 3a edició del Campus Kelme juntament amb la Unió Esportiva Rubí i la col·laboració de la Penya Blaugrana Castellbisbal. Les sessions començaran aquest dilluns i s'allargaran fins el 29 de juliol a les instal·lacions de Can Rosés a Rubí. S'oferiran tres opcions d'horaris: de nou del matí a cinc de la tarda, de nou del matí a dues de la tarda, en aquest cas sense el servei de dinar, i de nou del matí a un quart de quatre de la tarda amb el dinar inclòs.

El vehicle del campus serà el futbol, però també hi haurà lloc per a la natació, l'anglès adaptat al món del futbol i setmanes temàtiques en competicions com la Lliga de Campions i la Copa Libertadores. Les inscripcions per al campus es poden dur a terme a les instal·lacions dels clubs mirasolenc i rubinenc en horari d'oficina de tarda.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.