El Junior B guanya, el Valldoreix empata i el Mira-sol perd a la jornada inaugural de Tercera Catalana


  • Comparteix:

El Mira-sol ha iniciat amb derrota la lliga al camp del Sant Pere Nord / Font: RegionalFutbol

El Mira-sol ha iniciat amb derrota la lliga al camp del Sant Pere Nord / Font: RegionalFutbol

El Junior B ha iniciat la lliga amb victòria (0-3) al camp del Santa Maria de Montcada al grup 6 de Tercera Catalana de futbol. Els de Casimiro Arellano han sentenciat el matx a la primera hora de joc. El Valldoreix ha empatat (3-3) al camp del Cèltic i suma el primer punt al grup 11. El Mira-sol ha perdut (1-0) al camp del Sant Pere Nord al grup 7.

Una victòria, un empat i una derrota és el balanç dels tres equips santcugatencs a la primera jornada de Tercera Catalana. El Junior B s'ha imposat amb autorit (0-3) al camp d'un nouvingut a la categoria, el Santa Maria de Montcada. Els blau-i-negres s'estrenaran com a locals dissabte quan rebran la visita del Castellar B a la segona jornada del grup 6.

L'empat de la jornada ha estat protagonitzat pel Valldoreix (3-3) al camp del Cèltic. Ha estat un matx ple de gols on els valldoreixencs han sumat un punt. Els de Jose Vargas jugaran diumenge davant l'Olympia.

El Mira-sol, al grup 7, ha perdut (1-0) davant el Sant Pere Nord de Terrassa en un matx on els de Miguel Àngel Romero han errat un penal amb empat a 0. Els egarencs han marcat al minut 70 de matx. Els verd-i-negres rebran diumenge el Santpedor a la ZEM de Mira-sol.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.