El Junior cerca minimitzar les errades i ser més efectiu per superar l'Unificación Bellvitge


  • Comparteix:

El Junior cerca els primers punts

El Junior cerca els primers punts

El Junior espera reduir les errades individuals i millorar la definició de cara a porteria per sumar els primers punts de la temporada al grup 3 de Segona Catalana. Els santcugatencs es veuen les cares amb l'Unificación Bellvitge a domicili aquest diumenge a un quart d'una del migdia, en una segona jornada en què Hans Schönhöfer perd dos dels jugadors titulars el cap de setmana passat, Venegas i Vernet. Els hospitalencs van empatar a zero davant el Fundació Atlètic Vilafranca a la jornada inaugural.

Tot i considerar que el seu equip ha tingut menys preparació de la desitjada, Schönhöfer està satisfet amb el rendiment dels seus homes fins ara a nivell de joc i de desplegament físic, tot i la derrota patida davant el Sant Joan Despí a la primera jornada. Ara bé, l'entrenador envia un missatge clar: les imprecisions han de desaparèixer, tenint en compte que aquestes van ser les que, segons el tècnic, van causar l'ensopegada en el primer partit.

Pel que fa el rendiment, però, Schönhöfer segueix convençut que els seus homes podran competir contra els millors conjunts del grup 3 de Segona Catalana, i el primer pas per demostrar-ho es pot fer davant un equip, l'Unificación Bellvitge, d'un perfil molt diferent al del Sant Joan Despí, que té jugadors ràpids per banda i que proposa més futbol que els santjoanencs.

Per tot plegat, l'entrenador del Junior apel·la a no precipitar-se i espera que els seus homes madurin el seu joc per superar els de l'Hospitalet de Llobregat.

Hans Schönhöfer




Les lesions obligaran el Junior a fer canvis en l'onze titular, en què, segons l'entrenador, encara podria haver-hi modificacions més enllà de les obligades per aquestes baixes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.