El Sant Cugat Esport visita el camp del Ripollet amb l'objectiu de sumar el segon triomf de la temporada


  • Comparteix:

Els santcugatencs amenacen Ripollet amb el segon triomf a l'horitzó

Els santcugatencs amenacen Ripollet amb el segon triomf a l'horitzó

El Sant Cugat Esport visita el camp del Ripollet amb els ulls posats en la segona victòria del curs a la cinquena jornada del grup 1 de Primera Catalana de futbol. Aquest diumenge a les dotze del migdia els homes de José Alcaraz s'enfronten a un conjunt que suma una victòria i tres derrotes, i que es troba dos punts per sota dels santcugatencs. Els vermell-i-negres, que tenien un inici de lliga complicat amb rivals d'alçada com l'Horta, el Martinenc, el Mollet o el Manresa, encaren una etapa més planera amb cinc punts a la butxaca.

Un cop finalitzat el tourmalet, que va acabar amb final feliç i la primera victòria de la temporada, el SantCu visita el camp del Ripollet amb l'objectiu de sumar tres punts més. Els vermell-i-negres van demostrar amb escreix en un gran primer temps, on van posar contra les cordes un rival d'alçada com el Manresa, que la categoria els hi va a mida i que són un equip a tenir en compte. Així doncs, el camí a seguir dels santcugatencs passa per fer un bon partit i disputar-los la victòria.

D'altra banda, el Ripollet buscarà fer-se fort a casa i apel·la la seva condició de local per decantar la balança en favor seu. L'equip ripolletenc, que ha perdut tres dels quatre partits disputats, es troba dos punts per sota del Sant Cugat i una victòria li permetria escalar posicions a la classificació. Encara és aviat per parlar de dinàmiques en una fase tan inicial de la competició, però és justament ara quan guanyar o perdre pot marcar de manera significativa l'evolució de l'equip. Els dos conjunts ho saben i faran el possible per endur-se els tres punts i la confiança d'haver vençut.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.