El Junior aconsegueix empatar al camp del Ciudad Cooperativa i suma tres jornades sense perdre

El Junior ha aconseguit empatar al camp del Ciudad Cooperativa

El Junior empata (1-1) al camp del Ciudad Cooperativa de Sant Boi, a la jornada 7 del grup 3 de la Segona Catalana de futbol. Els locals s'han avançat al minut 28, però Xavi Mayol al minut 85 de penal ha aconseguit igualar el partit. Els blau-i-negres sumen dues victòries i un empat a les tres últimes jornades de competició i es mantenen a la zona còmode de la taula.

El Junior ha dominat el joc i les ocasions durant bona part del matx però li ha faltat encert de cara a porteria. El Ciudad Cooperativa s'ha trobat amb un gol a favor en una acció aïllada i des d'aquest moment ha intensificat el ritme i la duresa de les accions, amb certa permissivitat per part de l'àrbitre segons l'entrenador dels santcugtencs, Hans Schönhöfer. A la segona meitat el Junior ha sortit disposat a remuntar i ha generat diverses ocasions, però el gol de l'empat no ha arribat fins poc abans del final gràcies a un penal transformat per Xavi Mayol. En els escassos minuts que quedaven, el conjunt blau-i-negre ha gaudit encara de dues clares accions de gol per endur-se els tres punts de Sant Boi, però el porter local ho ha evitat amb bones intervencions.

El tècnic del Junior, Hans Schönhöfer, lamenta no haver aconseguit la victòria però valora positivament el fet de seguir sense perdre.

Hans Schönhöfer

Teníem expectatives de guanyar perquè l'equip estava treballant bé. Queda la sensació d'haver deixat passar una oportunitat però hem de mirar l'empat de forma positiva.

Dissabte que ve, el Junior rep l'Agrupació Esportiva Moja a la vuitena jornada de lliga.