L'Olímpyc Floresta visita aquest dissabte un Bisontes Castelló encara invicte


  • Comparteix:

Edu Puigdelloses en el darrer partit

Edu Puigdelloses en el darrer partit

L'Olimpyc Floresta es desplaça aquest dissabte a les cinc de la tarda a la pista del Bisontes Castelló a la vuitena jornada del grup 3 de Segona Divisió B. Els de Gerard Casas, que van trencar una ratxa negativa de resultats amb un victòria la jornada passada, es veuen les cares contra l'únic equip invicte de la categoria.

Els florestans tenen una visita complicada a la pista d'un Bisontes Castelló que encara no coneix la derrota en els set partits disputats. Tres victòries i quatre empats és el bagatge d'un conjunt castellonenc que és cinquè i ha estat capaç de derrotar equips de la part alta com el Salou i el Castelldefels i arrencar un empat davant el Santa Coloma. És un club amb una important estructura, hereu del Playas de Castellón, i que per al tècnic de l'Olímpyc Floresta, Gerard Casas, és un dels punters de la competició.

Gerard Casas

És l'hereu del Playas de Castellón, amb jugadors semiprofesionals. L'any passat ens van guanyar 7 a 1, juguen a un altre ritme i crec que estaran a la part alta de la classificació.


L'Olímpyc arriba amb la moral alta després del triomf davant el FS Ripollet. Una victòria balsàmica per als de Gerard Casas, que respiren més tranquils i en onzena posició amb set punts. Manel Rion i Oriol Romero continuen de baixa per lesió i, a més, aquesta jornada també perd Marc Feu amb molèsties.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.