El Junior arriba aquest dissabte al camp del Marianao Poblet en un moment dolç de joc i resultats


  • Comparteix:

Jordi Cortés, un dels homes més en forma del Junior / Foto: Xavi Riera

Jordi Cortés, un dels homes més en forma del Junior / Foto: Xavi Riera

Un Junior enratxat visita el Marianao Poblet aquest dissabte a les sis de la tarda a l'onzena jornada del grup 3 de Segona Catalana de futbol. Els de Hans Schönhöfer viuen els millors moments de la temporada i es veuen les cares contra un conjunt de Sant Boi del Llobregat que acumula dues derrotes consecutives i és vuitè després d'un bon inici de temporada.

Els blau-i-negres són tercers i un dels equips més en forma del grup amb 16 dels darrers 18 punts en joc. Els santcugatencs han trobat l'equilibri que buscaven des de principi de temporada amb una gran seguretat defensiva i són un dels equips que més rendiment treuen als seus gols.

El Marianao Poblet s'està mostrant com un equip molt irregular i combina victòries i derrotes. Des del principi de temporada, ha estat a la part alta de la classificació, però els darrers resultats negatius els han baixat fins a la vuitena possició amb 15 punts, quatre menys que els santcugatencs.

Per al partit contra el Marianao Poblet, el Junior té la baixa per suspensió d'Arnau Rion.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.