El Sant Cugat Esport FC canvia de nom i es dirà Sant Cugat FC


  • Comparteix:

Imatge de l'Assemblea General del club

Imatge de l'Assemblea General del club

El Sant Cugat Esport FC canvia de nom i passarà a anomenar-se Sant Cugat Futbol Club. Així ho han decidit una quinzena de socis a l'Assemblea General del club que ha tingut lloc aquest divendres a la Casa de Cultura. Aquesta serà la cinquena vegada que el club santcugatenc canvia de nom en els cent anys d'història.

El club es va fundar el 1916 amb el nom de Sant Cugat Sport FC. Durant la guerra civil espanyola va passar a denominar-se Pins FC, en el moment en què la ciutat també va canviar el nom per Pins del Vallès. L'any 1940, el club va canviar novament el seu nom i fins el 1997 va anomenar-se CD Sant Cugat.

El 1998 va adoptar un nom similar al de la seva fundació i des de llavors el club s'ha anomenat Sant Cugat Esport FC. Ara, per tal d'associar-se més a la marca Sant Cugat, passarà a anomenar-se Sant Cugat Futbol Club. El president de l'entitat, Llorenç Santasusagna, explica els principals motius que han dut la junta a proposar el canvi de nom.

Llorenç Santasusagna

Com a Sant Cugat Esport, a fora de vegades et confonen. Qualsevol dia un equip es podia donar d'alta a la Federació Catalana com a Sant Cugat i no volíem que això succeís.


La modificiació dels estatuts per fer efectiu el canvi de nom va ser aprovada per unanimitat en una assemblea en què van participar 15 socis. Santasusagna assegura que no ha rebut cap opinió contrària a la nova denominació.

Llorenç Santasusagna

A l'Assemblea hi havia quinze socis, tothom va votar a favor i ningú va fer cap comentari en contra. Ningú m'ha transmès cap tipus de disconformitat amb el canvi de nom.


A l'Assemblea General també s'ha aprovat per unanimitat un pressupost de 293.233 euros per aquesta temporada i els números de la temporada anterior, amb un superàvit de 10.280 euros. També s'ha plantejat la idea de crear una fundació per obtenir més ajuts per als projectes socials que té engegats el club.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.